Paris-Brest czyli ptysie z masą orzechowo-czekoladową
Paris-Brest czyli ptysie z masą orzechowo-czekoladową ~ 7 marca 2014
Profiterole, czyli włoskie ptysie
Profiterole, czyli włoskie ptysie ~ 17 kwietnia 2015
Ptysie z kremem śmietanowym i frużeliną z owoców leśnych
Ptysie z kremem śmietanowym i frużeliną z owoców leśnych ~ 10 maja 2016
Świąteczny sernik śliwkowy z masą makową
Świąteczny sernik śliwkowy z masą makową ~ 23 grudnia 2013
Rustykalna tarta (galette) ze śliwkami i masą migdałową
Rustykalna tarta (galette) ze śliwkami i masą migdałową ~ 24 października 2014
Lekki torcik malinowo truskawkowy z masą śmietanową
Lekki torcik malinowo truskawkowy z masą śmietanową ~ 12 października 2013
Ciasto kawowe z białą czekoladą przekładane masą z serka
Ciasto kawowe z białą czekoladą przekładane masą z serka ~ 11 marca 2013
Domowe pralinki orzechowo-czekoladowe z 4 składników
Domowe pralinki orzechowo-czekoladowe z 4 składników ~ 1 marca 2019
Bożonarodzeniowe babeczki kakaowo-orzechowo-kokosowe
Bożonarodzeniowe babeczki kakaowo-orzechowo-kokosowe ~ 17 grudnia 2016
Pudding orzechowo-migdałowy z karmelem i jabłkami
Pudding orzechowo-migdałowy z karmelem i jabłkami ~ 22 stycznia 2016
Orzechowo-owsiane batoniki z owocami (bez pieczenia)
Orzechowo-owsiane batoniki z owocami (bez pieczenia) ~ 21 maja 2014
Panir w pikantnym sosie orzechowo-pomidorowym ()
Panir w pikantnym sosie orzechowo-pomidorowym () ~ 27 stycznia 2014
Tofurnik czyli sernik wegański
Tofurnik czyli sernik wegański ~ 11 grudnia 2019
Mangomisu czyli mango tiramisu
Mangomisu czyli mango tiramisu ~ 21 stycznia 2017
Seromakowiec, czyli sernik z makiem
Seromakowiec, czyli sernik z makiem ~ 5 grudnia 2014
Cronut czyli amerykański szał
Cronut czyli amerykański szał ~ 17 lipca 2013
Tarator czyli chłodnik bułgarski
Tarator czyli chłodnik bułgarski ~ 19 czerwca 2013

GÓRA

Pliki cookies pomagają nam w tworzeniu lepszego serwisu. Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką plików cookies. OK