Deser z tapioki, mleka kokosowego i mango
Deser z tapioki, mleka kokosowego i mango ~ 30 kwietnia 2018
Chimichanga z wieprzowiną i salsą ananasową
Chimichanga z wieprzowiną i salsą ananasową ~ 17 kwietnia 2018
Imbirowa konfitura z marchwi i czerwonych pomarańczy
Imbirowa konfitura z marchwi i czerwonych pomarańczy ~ 14 marca 2018
Domowe masło orzechowe o smaku kokosa i wanilii
Domowe masło orzechowe o smaku kokosa i wanilii ~ 17 lutego 2018
Pieczony kalafior z cebulą, chili i czosnkiem
Pieczony kalafior z cebulą, chili i czosnkiem ~ 11 lutego 2018
Zielony koktajl z jarmużem, pomarańczami, imbirem oraz nasionami konopi
Zielony koktajl z jarmużem, pomarańczami, imbirem oraz nasionami konopi ~ 27 stycznia 2018
Czekoladowy pudding z tapioki z mleczkiem kokosowym i mango
Czekoladowy pudding z tapioki z mleczkiem kokosowym i mango ~ 19 stycznia 2018
Ciasto z dynią, powidłami śliwkowymi i płatkami owsianymi
Ciasto z dynią, powidłami śliwkowymi i płatkami owsianymi ~ 14 grudnia 2017
Dyniowe spätzle, szpecle czyli kluski podane z boczkiem i białym serem
Dyniowe spätzle, szpecle czyli kluski podane z boczkiem i białym serem ~ 4 grudnia 2017
Rillettes z gęsi czyli mięsne smarowidło do chleba
Rillettes z gęsi czyli mięsne smarowidło do chleba ~ 16 listopada 2017

GÓRA

Pliki cookies pomagają nam w tworzeniu lepszego serwisu. Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką plików cookies. OK