Gnocchi z dynią i masłem szałwiowym
Gnocchi z dynią i masłem szałwiowym ~ 25 października 2013
Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
Pierogi pieczone z kapustą i grzybami ~ 22 grudnia 2014
Pełnoziarniste pierogi z bobem, ricottą i wędzonym boczkiem
Pełnoziarniste pierogi z bobem, ricottą i wędzonym boczkiem ~ 28 lipca 2013
Makaron mafalde z pieczarkami i salami
Makaron mafalde z pieczarkami i salami ~ 18 września 2014
Naleśniki – idealne ciasto naleśnikowe
Naleśniki – idealne ciasto naleśnikowe ~ 23 listopada 2017
Gnocchi z masłem i szałwią
Gnocchi z masłem i szałwią ~ 23 czerwca 2017
Dyniowe spätzle, szpecle czyli kluski podane z boczkiem i białym serem
Dyniowe spätzle, szpecle czyli kluski podane z boczkiem i białym serem ~ 4 grudnia 2017

GÓRA

Pliki cookies pomagają nam w tworzeniu lepszego serwisu. Kontynuując przeglądanie strony zgadzasz się z naszą polityką plików cookies. OK